Cursusbeleid

 

Cursusbeleid Zwangerschapsyoga

 

Het lesgeld dient voor aanvang van de les te worden betaald op mijn bankrekening. Lesgeld kan worden teruggestort in geval van medische klachten indien men een verklaring van arts/verloskundige kan overleggen.

Dit gaat pas in vanaf het moment dat men schriftelijk of per e-mail de lessen stopzet. Er worden administratiekosten van 25 euro in rekening gebracht. Als zonder medische redenen de cursus minder dan 2 weken voor de eerste les wordt afgezegd, moet ik de hele cursus in rekening brengen.

Bij verkoudheidsklachten kan de les online via zoom of whatsapp worden gevolgd.

 

Bij financiële problemen kan men in overleg met de docent in termijnen betalen. Bij onvoldoende aanmeldingen of ziekte van de docent, kan de les worden geannuleerd. In dit geval wordt het reeds betaalde lesgeld verrekend met de volgende lessen of teruggestort. Bij afwezigheid graag tijdig de docent telefonisch of via de mail inlichten.

Cursusbeleid Baby/Kindercursussen

 

Op tijd komen:
Al kan het soms heel lastig zijn om het huis te verlaten met een kleintje, probeer op tijd te komen. De ruimte is iedere week een kwartier voor aanvang van de les open. Mocht het toch een keer gebeuren dat je een les later binnen komt, probeer je dan rustig bij de groep te voegen.

 

Annuleren:
Er kan tot 48 uur voor de eerste les geannuleerd worden. Het volledige cursusgeld minus € 25 (kosten van de eerste les plus administratiekosten) wordt dan teruggestort.

 

Bezoekers:
Graag bezoekers buiten de les houden. Zoals de meeste yogalessen, zullen we leren
door iets te ervaren in een niet-beoordelende omgeving, met nieuwe en ervaren
ouders of verzorgers om ons heen. Heb je vragen hierover, bel me dan gerust.

 

Andere ouder of verzorger:
Als de ene ouder niet kan, dan kan altijd de andere ouder, opa, oma of oppas met het kindje komen. Yoga is voor iedereen en ook voor beide ouders. Weet dat yoga verbinding betekent.

 

Ziekte:
Ouder en kind zijn beiden vrij van symptomen als diarree, overgeven en koorts .

 

Go with the flow:
Houd tijdens de les je kindje goed in de gaten. Kijk wat hij of zij prettig vindt. Merk je dat een houding genoeg is geweest, wees dan zo vrij te stoppen of even pauze te nemen. Heeft je kindje dorst, geef hem gerust wat te drinken. Voel je ook niet gegeneerd discreet een vieze luier te verschonen tijdens de les.

 

Vertrouwelijk:
Sommige gesprekken en gevoelens die in de les opkomen, zijn beter om voor je te houden. Behandel anderen met die privacy, eerbied en respect zoals jezelf ook behandeld wilt worden. Ik wens je heel veel plezier in de lessen!