Gezicht achter MaPaKi

Hoi ik ben Anne Borgers, samen met mijn partner en 3 kinderen woon ik in Beverwijk. Mijn leven is zoals dat van velen is, heel actief en yang, als moeder en in mijn werk. De rustige yin kant, vind ik op mijn yogamat.
Nu begin ik aan een nieuwe avontuur, door mij te verdiepen in de zwangerschapsyoga van Kristina’s MaPaKi. Hier kom ik veel nieuwe inzichten tegen en komen ook herinneringen van mijn eigen zwangerschappen weer boven, die mij helpen om te groeien als docent. Wat is het toch bijzonder vrouwen te mogen begeleiden en ondersteunen in deze bijzondere tijd in hun leven. Zodat zij in hun nieuwe avontuur als moeder zich gesterkt voelen door hun eigen bewuste keuzes.
Ik hoop je snel te mogen ontmoeten, voor een mooie reis over de mat.
Lieve zonnige groet, Anne

Ik ben Kristina van der Geest  getrouwd en moeder van twee dochters.  Het is voor mij een cadeau om zwangere en jonge moeders in deze bijzondere tijd te begeleiden.
Door mijn diverse opleidingen heb ik een brede blik op de bevalling en opvoeding.

In 1995 verhuisde ik voor de liefde van Duitsland naar Nederland. In Den Haag heb ik bij in de jongerenopvang gewerkt. Na 10 jaar in Den Haag te hebben gewoond, zijn wij in 2005 naar Heemskerk verhuisd. Toen mijn jongste dochter naar school ging ben ik begonnen met het geven van cursussen babymassage vanuit huis. Inmiddels geef ik alle dagen van de week behandelingen en cursussen.

Als Doula (bevallingscoach) geef ik vrouwen extra steun  tijdens de bevalling.

Regelmatig geef ik zelf les aan nieuwe collega’s, die de opleiding voor yoga docente volgen, tijdens de workshop ” omgaan met zwangere vrouwen in de gewone yoga en fitnesslessen”.