Baby Yoga

Voor baby’s van 6 weken tot bijna kruipers

 

Bewegen met je baby is een liefdevol, plezierig en interactief ouder en kind yogaprogramma. Gefocust op het versterken van de band tussen ouder en kind door yoga. EN het herstel van de moeder na de bevalling. Iets wat je samen doet. Je doet yogaoefeningen, terwijl je contact houdt met je baby. Je hoeft geen ervaring te hebben in yoga en zult verbaasd staan wat je allemaal kunt leren van je kind.

 

Met de aangereikte houdingen, technieken en liedjes zullen ouder en kind zich vertrouwd gaan voelen met elkaar en het onderlinge vertrouwen zal verhoogd worden.

 

Doordat het vertrouwen en de bewustwording vergroot wordt, ben je beter in staat de ontwikkelingssprongen van je kind te zien en te begrijpen. Kinderen krijgen van een uur yoga in de week een beter ritme, wat hen in staat stelt beter en langer te slapen. Ouders worden ontspannen ouders.

 

De baby’s hebben veel profijt van de oefeningen. Het zal hen helpen de vertrouwensband te versterken, tussen ouder en kind, maar ook met hun eigen lijfje.Actie en ontspanning wisselen elkaar af, waardoor de les plezierig is. De lessen bevorderen de natuurlijke ontwikkeling gedurende het eerste jaar

Locatie

Lange Acker 41
1965 TM Heemskerk

 

Data

  • in overleg

 

Duur

7 lessen

 

Prijs

€85,-

 

Inschrijven