dreumes_2.jpg

STOPT Dreumes yoga STOPT

Van goede kruipers tot stevige lopers (ong. 9-24 maanden).

Helaas stop ik met het geven van de dreumesyoga. Omdat mijn andere activieteiten steeds meer ruimte innemen, moet ik keuzes maken. En mijn keuze valt dan op de cursus die het inst in trek is, omdat er voor deze leeftijd zo veel andere leuke dingen te doen zijn.

Yoga met je Dreumes is een yogacursus vol liefde en dynamiek. Het is af en toe hilarisch en dan weer ontroerend om te zien hoe je dreumes zelfstandig in een yogahouding terecht komt. De dreumesyoga is de meest uitdagende, maar ook de meest belonende van alle yogalessen, voor zowel de ouder als het kind. (en voor mij als yogajuf)

Tijdens een les dreumesyoga zullen kruipende en lopende kindjes spelenderwijs en gezamenlijk hun yogahoudingen doen terwijl zij kruipen, zitten, staan, lopen en springen. Zingen op schoot, dansen, acrobatiek EN yoga. In deze cursus heb je alles in één.

Voor de Ouder

Als ouder doe je de yoga mee. Ook hier oefen je spelenderwijs je buik-, bekkenbodem-, bil- en beenspieren, armen, schouder en rug, alles komt aan bod.
De baby’s liggen voor je op de grond, op de schoot of in je armen. De dreumes volgt je in zijn/haar beweeglijkheid. Maar als ouder ben je ook uitgedaagd de bewegelijkheid van je dreumes te volgen. Zo ontwikkel je vertrouwen in het vermogen van je kindje. De kinderen zullen door de oefeningen beter kunnen springen, klimmen, vallen en weer opstaan en zo minder last hebben van blessures.

Dreumes yoga ervaringen >

Locatie

Lange Acker 41
1965 TM Heemskerk

Data

  • Nieuwe cursussen starten in maart en april

Duur

7 lessen

Prijs

€85,-

Inschrijven


 donderdag
 vrijdag
 Privéles