Ramona_en_Rowena.jpg

 

Marjolein:
Bedankt voor de lessen, ik masseer Maikel nog iedere keer na het bad en hij vind het geweldig. Je cursussen zijn een echte aanrader!
Liefs Marjo

Monique:
Hallo Kristina,
bedankt voor de leuke lessen. Ik heb er echt veel van geleerd en tijdens bevalling vaak aan jou mogen denken. Door de ontspanning en ademhalingoefningen heb ik mij er goed doorheen kunnen werken. Bedankt en blijf zo doorgaan met je gezellige lessen. Ik hoop dat nog veel zwangeren jou zullen vinden.
Groetjes

Abigail & Hilde:
Lieve Kristina,
Wij hebben nu al 3 blokken bij je gevolgd, echt super leuk en leerzaam! 1x babymassage en 2x dreumesyoga.. en we denken na om er nog eentje te doen.. Tot zover bedankt voor alle tips, adviezen en leuke tijd.
Liefs,
Abigail & Hilde

Maaike:
Hallo Kristina,
bedankt voor de mmoie lessen ik voel mij nu veel zekerder als moeder en Tim heeft het echt naar zijn zin. De groep was leuk en de ruimte straald heel veel rust uit. Jij bent een wijze vrouw, dankt je wel voor alle tips. En een dikke knuffel van Timmy

Ingeborg:
Lieve Kristina
bedankt voor de leuke gezellige en grappige yoga. Wij hebben veel aan de ademhaling en houdingen gehad. Ook de babymassage doen wij nog steeds. Ik hoop dat het straks lukt met de workshops dat zal ons heel goed uitkomen.
Liefs Ingeborg